Όποιος έχει επισκευθεί την Χαλκιδική, ξέρει το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει σε ολόκληρη την Μεσόγειο θάλασσα: Ο συνδιασμός θάλασσας και βουνού, το μπλε βαθύ χρώμα της θάλασσας που δένει αρμονικά με το πράσινο χρώμα του δάσους την καθιστούν μοναδική.
Σε αυτόν τον παράδεισο, στο Πευκοχώρι, ένα από τα γνωστότερα παραθεριστικά χωριά της Χαλκιδικής, έχουμε δημιουργήσει τον οικισμό MIRAMARE.
Στην είσοδο του χωριού, 150 μέτρα από την θάλασσα, επάνω σε ένα πανοραμικό λόφο που έχει θέα την θάλασσα, βρίσκονται οι 28 πολυτελής μεζονέτες.
Χρησιμοποιόντας την τελευταία τεχνολογία σε υλικά δόμησης και σεβόμενοι τους ενεργειακούς Ευρωπαϊκούς νόμους, δημιουργήσαμε 4 τύπους κατοικιών, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας αλλά και την διαφορετική οικονομική δυνατότητα ενός πελάτου ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη καλύτερη αξία στην επένδυση σας.
Διαθέτουμε μεζονέτες από 90τ.μ έως 180τ.μ., 350 τ.μ. έως 1150 τ.μ. κήπο και με επιλογή πισίνας. Οι τιμές ξεκινούν από 270.000 ευρώ μέχρι τα 450.000 ευρώ. Οι κουζίνες, είναι Ιταλικές και είναι πλήρως εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές. Επιπλέον υπάρχει κεντρική θέρμανση, air condition, τζάκι ανοικτού τύπου, δορυφορική τηλεόραση, συναγερμός, προσωπικό πάρκινγκ καθώς και χτιστό B.B.Q. που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.